Advertisement

Φωτια Μεγαρα : Φωτιά στα Μέγαρα: Ολονύχτια αγωνία για αναζωπυρώσεις ... : Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή ντουράκο στα μέγαρα αττικής, με αποτέλεσμα η πυροσβεστική να κινητοποιείται άμεσα.

Φωτια Μεγαρα : Φωτιά στα Μέγαρα: Ολονύχτια αγωνία για αναζωπυρώσεις ... : Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή ντουράκο στα μέγαρα αττικής, με αποτέλεσμα η πυροσβεστική να κινητοποιείται άμεσα.. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ του σαββάτου σε δασική έκταση στα μέγαρα. Η οδηγός του οχήματος μαζί μετά παιδιά της εγκαίρως αποβιβάστηκαν. 5:59 μμ, δευτέρα 03 ιουλ 2017 5:59 μμ, 03 ιουλ 2017. Στο έργο της κατάσβεσης επιχειρούν τέσσερα εναέρια μέσα φωτιά μαίνεται σε αγροτοδασική έκταση στη χαλκίδα, στην περιοχή βαθροβούνι. Φωτιά ξέσπασε σε αυτοκίνητο που κινούταν στη διασταύρωση των οδών αγίας παρασκευής και παλαιολόγου στα μέγαρα.

Φωτιά στα μέγαρα, φωτιά στο μαρκόπουλο, φωτιά στη λέσβο, φωτιά στα ιωάννινα, ενώ αντίστοιχο σκηνικό από το μεσημέρι του σαββάτου και στον κιθαιρώνα, όπου οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Πυρκαγιά στα μέγαρα αττικής μεγαρα, πυρκαγια (916), φωτια (776), πυρκαγια τωρα (20236), φωτια τωρα (7671), πυρκαγια μεγαρα, φωτια μεγαρα, πυροσβεστικη (832), τοπικεσ. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή μαυροβούνι στα μέγαρα αττικής. Eκτός ελέγχου μαίνεται η φωτιά στην κοκκιναρέα, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να αποχωρούν από το σημείο καθώς η ένταση των ανέμων είναι πολύ μεγάλη. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ του σαββάτου σε δασική έκταση στα μέγαρα.

ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΟ HOT SPOT ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ - ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ...
ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΟ HOT SPOT ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ - ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ... from www.makeleio.gr
H πυροσβεστική ενημερώθηκε για τη φωτιά στην αγία τριάδα, στις 13:13 μ.μ. Φωτιά στα μέγαρα αττικής στην θέση μαυρατζάς. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει μέσα σε ρέμα, με την πρόσβαση στο σημείο να είναι δύσκολη. Και πάλι η πολεμικη αεροπορια , έκανε την διαφορά με τις παράτολμες πτήσεις των αεροπόρων μας. Επί ποδός βρίσκονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής, καθώς νέες πυρκαγιές εκδηλώθηκαν μετά το μεσημέρι της κυριακής με πέντε ενεργά μέτωπα ως αυτή την ώρα: Εκλέχτηκε γυναίκα πρόεδρος στον βύζαντα μεγάρων για πρώτη φορά. Αναζωπύρωση του πύρινου μετώπου κοντά στα μέγαρα, οδήγησε σε εκκένωση του οικισμού παπαγιαννέικα. Μεταγραφική βόμβα από τον παναθηναϊκό.

Επί τόπου έχουν σπεύσει και επιχειρούν 15 πυροσβέστες με επτά οχήματα ενώ από αέρος πραγματοποιεί ρίψεις ένα αεροσκάφος.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει μέσα σε ρέμα, με την πρόσβαση στο σημείο να είναι δύσκολη. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε δασική περιοχή στην περιοχή καντήλι μεγάρων, σύμφωνα με το πυροσβεστικό σώμα. Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή ντουράκο στα μέγαρα αττικής, με αποτέλεσμα η πυροσβεστική να κινητοποιείται άμεσα. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ του σαββάτου σε δασική έκταση στα μέγαρα. Μεταγραφική βόμβα από τον παναθηναϊκό. Eκτός ελέγχου μαίνεται η φωτιά στην κοκκιναρέα, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να αποχωρούν από το σημείο καθώς η ένταση των ανέμων είναι πολύ μεγάλη. Επί ποδός βρίσκονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής, καθώς νέες πυρκαγιές εκδηλώθηκαν μετά το μεσημέρι της κυριακής με πέντε ενεργά μέτωπα ως αυτή την ώρα: Φωτιά στα μέγαρα, φωτιά στο μαρκόπουλο, φωτιά στη λέσβο, φωτιά στα ιωάννινα, ενώ αντίστοιχο σκηνικό από το μεσημέρι του σαββάτου και στον κιθαιρώνα, όπου οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή μαυροβούνι στα μέγαρα αττικής. H πυροσβεστική ενημερώθηκε για τη φωτιά στην αγία τριάδα, στις 13:13 μ.μ. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει μέσα σε ρέμα, με την πρόσβαση στο σημείο να είναι δύσκολη. Ολα ελλάδα σπορ κόσμος οικονομία πολιτική τεχνολογία υγεία + ζωή περιβάλλον car + speed thema people life style. Φωτιά στα μέγαρα, φωτιά στο μαρκόπουλο, φωτιά στη λέσβο, φωτιά στα ιωάννινα, ενώ αντίστοιχο σκηνικό από το μεσημέρι του σαββάτου και στον κιθαιρώνα, όπου οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει μέσα σε ρέμα, με την πρόσβαση στο σημείο να είναι δύσκολη. Επί τόπου έχουν σπεύσει και επιχειρούν 15 πυροσβέστες με επτά οχήματα ενώ από αέρος πραγματοποιεί ρίψεις ένα αεροσκάφος. Η οδηγός του οχήματος μαζί μετά παιδιά της εγκαίρως αποβιβάστηκαν. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετέχουν. Στο σημείο, που είναι δύσβατο, έσπευσαν και επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 16 οχήματα και 2 ομάδες.

Συναγερμός στην πυροσβεστική για φωτιά στα Μέγαρα - Dokari.gr
Συναγερμός στην πυροσβεστική για φωτιά στα Μέγαρα - Dokari.gr from dokari.bbend.net
Αναζωπύρωση του πύρινου μετώπου κοντά στα μέγαρα, οδήγησε σε εκκένωση του οικισμού παπαγιαννέικα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει μέσα σε ρέμα, με την πρόσβαση στο σημείο να είναι δύσκολη. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε δασική περιοχή στην περιοχή καντήλι μεγάρων, σύμφωνα με το πυροσβεστικό σώμα. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή μαυροβούνι στα μέγαρα αττικής. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ του σαββάτου σε δασική έκταση στα μέγαρα. Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μεγάλη. H πυροσβεστική ενημερώθηκε για τη φωτιά στην αγία τριάδα, στις 13:13 μ.μ. Η οδηγός του οχήματος μαζί μετά παιδιά της εγκαίρως αποβιβάστηκαν.

Μεταγραφική βόμβα από τον παναθηναϊκό.

H πυροσβεστική ενημερώθηκε για τη φωτιά στην αγία τριάδα, στις 13:13 μ.μ. Φωτιά ξέσπασε σε αυτοκίνητο που κινούταν στη διασταύρωση των οδών αγίας παρασκευής και παλαιολόγου στα μέγαρα. Επί ποδός βρίσκονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής, καθώς νέες πυρκαγιές εκδηλώθηκαν μετά το μεσημέρι της κυριακής με πέντε ενεργά μέτωπα ως αυτή την ώρα: Συνεχίζεται η μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων για την κατάσβεση της φωτιάς στα μέγαρα και έχει δοθεί εντολή για προληπτική εκκένωση. Φωτιά στα μέγαρα αττικής στην θέση μαυρατζάς. Μέχρι τη ρόδο και την κω έφθασε ο καπνός (εικόνες). Φωτιά στα μέγαρα, φωτιά στο μαρκόπουλο, φωτιά στη λέσβο, φωτιά στα ιωάννινα, ενώ αντίστοιχο σκηνικό από το μεσημέρι του σαββάτου και στον κιθαιρώνα, όπου οι πυροσβεστικές δυνάμεις. 5:59 μμ, δευτέρα 03 ιουλ 2017 5:59 μμ, 03 ιουλ 2017. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει μέσα σε ρέμα, με την πρόσβαση στο σημείο να είναι δύσκολη. Όχημα της πυροσβεστικής έχει σταματήσει. Επί τόπου έχουν σπεύσει και επιχειρούν 15 πυροσβέστες με επτά οχήματα ενώ από αέρος πραγματοποιεί ρίψεις ένα αεροσκάφος. Φωτιά ξέσπασε στα μέγαρα αττικής. Πυρκαγιά στα μέγαρα αττικής μεγαρα, πυρκαγια (916), φωτια (776), πυρκαγια τωρα (20236), φωτια τωρα (7671), πυρκαγια μεγαρα, φωτια μεγαρα, πυροσβεστικη (832), τοπικεσ.

Στο έργο της κατάσβεσης επιχειρούν τέσσερα εναέρια μέσα φωτιά μαίνεται σε αγροτοδασική έκταση στη χαλκίδα, στην περιοχή βαθροβούνι. H πυροσβεστική ενημερώθηκε για τη φωτιά στην αγία τριάδα, στις 13:13 μ.μ. Πυρκαγιά στα μέγαρα αττικής μεγαρα, πυρκαγια (916), φωτια (776), πυρκαγια τωρα (20236), φωτια τωρα (7671), πυρκαγια μεγαρα, φωτια μεγαρα, πυροσβεστικη (832), τοπικεσ. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετέχουν. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ του σαββάτου σε δασική έκταση στα μέγαρα.

Φωτιά στα Μέγαρα: Ολονύχτια αγωνία για αναζωπυρώσεις ...
Φωτιά στα Μέγαρα: Ολονύχτια αγωνία για αναζωπυρώσεις ... from www.newsit.gr
Μέχρι τη ρόδο και την κω έφθασε ο καπνός (εικόνες). Φωτιά ξέσπασε σε αυτοκίνητο που κινούταν στη διασταύρωση των οδών αγίας παρασκευής και παλαιολόγου στα μέγαρα. Φωτιά ξέσπασε στα μέγαρα αττικής. Και πάλι η πολεμικη αεροπορια , έκανε την διαφορά με τις παράτολμες πτήσεις των αεροπόρων μας. Στο έργο της κατάσβεσης επιχειρούν τέσσερα εναέρια μέσα φωτιά μαίνεται σε αγροτοδασική έκταση στη χαλκίδα, στην περιοχή βαθροβούνι. H πυροσβεστική ενημερώθηκε για τη φωτιά στην αγία τριάδα, στις 13:13 μ.μ. Για τη φωτιά που ξέσπασε χθες στην περιοχή αγία τριάδα. Μεγάλη φωτιά τώρα στα μέγαρα!

Για τη φωτιά που ξέσπασε χθες στην περιοχή αγία τριάδα.

Επί τόπου έχουν σπεύσει και επιχειρούν 15 πυροσβέστες με επτά οχήματα ενώ από αέρος πραγματοποιεί ρίψεις ένα αεροσκάφος. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ του σαββάτου σε δασική έκταση στα μέγαρα. H πυροσβεστική ενημερώθηκε για τη φωτιά στην αγία τριάδα, στις 13:13 μ.μ. Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μεγάλη. Φωτιά ξέσπασε στα μέγαρα αττικής. Η οδηγός του οχήματος μαζί μετά παιδιά της εγκαίρως αποβιβάστηκαν. Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή ντουράκο στα μέγαρα αττικής, με αποτέλεσμα η πυροσβεστική να κινητοποιείται άμεσα. Στο σημείο, που είναι δύσβατο, έσπευσαν και επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 16 οχήματα και 2 ομάδες. Συνεχίζεται η μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων για την κατάσβεση της φωτιάς στα μέγαρα και έχει δοθεί εντολή για προληπτική εκκένωση. Πυρκαγιά στα μέγαρα αττικής μεγαρα, πυρκαγια (916), φωτια (776), πυρκαγια τωρα (20236), φωτια τωρα (7671), πυρκαγια μεγαρα, φωτια μεγαρα, πυροσβεστικη (832), τοπικεσ. Φωτιά στα μέγαρα αττικής στην θέση μαυρατζάς. Όχημα της πυροσβεστικής έχει σταματήσει. Και πάλι η πολεμικη αεροπορια , έκανε την διαφορά με τις παράτολμες πτήσεις των αεροπόρων μας.

5:59 μμ, δευτέρα 03 ιουλ 2017 5:59 μμ, 03 ιουλ 2017 φωτια. Εκλέχτηκε γυναίκα πρόεδρος στον βύζαντα μεγάρων για πρώτη φορά.

Posting Komentar

0 Komentar